fredag den 19. juli 2013


KUNST I TELTET
Kunst i teltet

20. og 21. juli 2013 kl. 11-18

Museumsgrunden A.R.Friisvej 17 Hornbæk

Gratis Entré

Kunst i teltet 2013 den 20. og 21. juli begge dage 11-18
Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum


Inviterer herved til den årlige udstilling ”Kunst i teltet” på Museumsgrunden i Hornbæk, A. R. Friisvej 17, i weekenden 20. og 21. juli 2013, begge dage fra kl. 11-18. Vi har valgt 10 spændende billedkunstnere, som tilsammen udgør en fællesudstilling. Hver kunstner har sin egen stand i et stort telt på 210 kvm. Kunstnerne er selv tilstede begge dage, og de udstillede værker er til salg.

Reception og åbningstale lørdag 20. juli kl. 11 Bent Jørgensen, tidl. Redaktør på ugeavisen ”Nordsjælland” holder åbningstalen i år. Alle er velkommen. Der er levende musik af Peter Bjerrings Trio. Der serveres et glas vin, som Bjarne Mikkelsen, Super Brugsen i Hornbæk, sponsorerer. Vi sætter flag op i hele byen.

Caféen: Caféen bestyres igen i år af det professionelle firma ED-events Aps., Edna Dueholm. Begge dage byder caféen på lækre sandwiches, salater, hjemmebagte kager, kaffe og vand. Kom og smag, vi glæder os til at se Jer.

Vi siger tak til: En stor tak til Kultur- og Fritidsudvalget i Helsingør Kommune, som har støttet os med 10.000 kr. Uden denne støtte, ville det ikke hænge sammen rent økonomisk.

Udstillere i teltet: Billedkunstnere: Torben Jespersen, Nana Cadwallader Juhl, Ane Kjær, Anne Vibeke Lauridsen, Helle Malling Beck, Per Møller, Sonja Pedersen, Niels Poplens, Dimo Poulsen, Hanne Carlsen.

Billedhugger Bent Madsen, Birkerød, arbejder fortrinsvis i granit og bronze og udtrykker sig primært med naturen som inspiration. Ofte bevares stenens naturlige overflade.

Smykkekunstner Pia Andersen, Gilleleje. Pia laver smykker til kvinder, der ønsker et smykke, der er anderledes og hvor der kun fremstilles eet eksemplar af hver.

Fotoudstilling i caféen: Fotokunstner Klaus Kornø. ”Billeder af Charlottenlunds Forstbotaniske Have i forandring”. www.klauskornoe.dk

”Find fem fejl” Også den populære quiz er med i år, kom og leg med. Første præmien er et billede doneret af Anne Vibeke Lauridsen, som er med på udstillingen. Der er også to trøstepræmier. Lodtrækningen foregår søndag kl. 17.

Forsidebillede: Per Møller. Akrylfarve, 30x40 cm, 2010. Per er med på udstillingen, og billedet er til salg.Ingen kommentarer:

Send en kommentar